Kantoor bouwen

Logo

Wilt u een eigen kantoor bouwen? Bent u toe aan meer ruimte voor uw werkzaamheden? Waarom laat u uw kantoor niet bouwen door Bouwbedrijf Nobel! Bouwbedrijf Nobel kan dit perfect voor regelen! Een bedrijfshal met kantoor bouwen is onze specialiteit.

Een kantoor dat precies voldoet aan al uw wensen en eisen. Een woning met een moderne stijl en inrichting. Nobel is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in de luxere bouw. Of het nu de bouw is van een nieuw kantoor, de restauratie van een woonboerderij of een villa, bij ons staat kwaliteit altijd voorop.

Het resultaat is een nieuw kantoorgebouw dat geheel is afgestemd op uw wensen en de groeipotentie van uw bedrijf.

Kosten van een kantoor laten bouwen

Hoe hoog de bouwkosten zullen worden is op voorhand niet te zeggen. Dit zal afhangen van verschillende aspecten. Hoe groot moet uw nieuwe kantoor zijn, wat zijn de wensen en behoeften van uw bedrijf. Hoe duurzaam moet uw kantoor zijn en welk energielabel moet het krijgen? Bespaart u liever op de kosten van uw kantoor of wilt kosten nog moeite besparen

Het ontwerp van uw kantoor, wordt door een derde partij gedaan. U kunt via Architectenweb in uw buurt gemakkelijk de juiste architect vinden. Ongeacht de architect, werken wij met elk ontwerp. Bij Nobel zijn wij gespecialiseerd in het waarmaken van een modern en lastig project. Wij zullen het ontwerp van uw kantoor zo perfect mogelijk uitwerken.

Schuw dan ook niet om samen met uw architect uw ideale kantoor zo gedetailleerd mogelijk uit te werken. Denk hierbij aan design, duurzaamheid, maar ook aan de veiligheid van het kantoorpand. Daarnaast kan een kantoor bouwen op de lange termijn goedkoper uitvallen dan het kopen/huren van een kantoorpand.

Kantoor met hal bouwen

Veelal hebben bedrijven niet alleen een kantoor nodig, maar daarnaast ook een hal. Bij Nobel zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van bedrijfspanden en bedrijfshallen met een aansluitend kantoor. Naast een hal zijn er natuurlijk meerdere bedrijfsruimtes mogelijk;

  • Opslagloodsen
  • Magazijnen
  • Showrooms
  • Werkplaatsen
  • Garages

Verder is ook het mogelijk om het kantoor in de bedrijfshal te bouwen. De kosten voor het bouwen van een kantoor met bedrijfshal zijn moeilijk in te schatten. Wel kunt u contact met ons opnemen, zodat wij na een gesprek u een kostenraming geven zodat u snel een idee heeft wat uw nieuwe kantoorpand met- of zonder hal gaat kosten.

Kosten van een kantoor laten bouwen?

Onze projecten

Natuurlijk heeft u al een idee wat u mooi vindt en van welke stijl bij u past. Maar wij raden altijd aan om rond te kijken bij verschillende bestaande architecten en bedrijfspanden. Bekijk verschillende kantoren, dit is namelijk de beste manier om inspiratie op te doen voor het design van uw kantoor.

U kunt met al uw wensen bij ons terecht en dan gaan wij samen kijken wat er mogelijk is. Nobel heeft veel ervaring met het bouwen, verbouwen en restaureren van verschillende kantoren, in verschillende stijlen. Tal van prestigieuze bouwwerken in de regio zijn daar het sprekende voorbeeld van.

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en zijn daar zeer trots op! Bekijk eens onze projecten om onze eerdere bouwprojecten te ontdekken en te zien wat mogelijk is voor uw toekomstige kantoorgebouw.

Bouwbedrijf Nobel

Bent u van plan een nieuw kantoor te bouwen of wilt u een bestaand kantoor verbouwen? Dan is dit een serieuze onderneming. Bouwbedrijf Nobel is uw ideale bouwbedrijf en partner in de proces. Wij hebben 40+ jaar ervaring in alle vormen van luxere bouw.

Uit het oogpunt van duurzaamheid en betrokkenheid betreft nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt heeft Bouwbedrijf Nobel zijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Eind 2012 zijn we ons gaan specialiseren in leveren en aanbrengen PV-installaties (zonnepanelen), onder de naam Nobel zon-energie!

Bij Nobel zullen wij uw wensen gedetailleerd in kaart brengen om zo tot het ideale plan te komen. Wij van Nobel bieden ervaring, professionele werknemers, gespecialiseerde bouwers en de hoogste kwaliteit! Wij kunnen elk duurzaam huis en elke droom verbouwing verwezenlijken!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe kantoor, bekijk dan eens onze projecten! Wilt u uw kantoor verduurzamen of een duurzaam kantoor laten bouwen door ons, neem dan gerust contact met ons op! Wij hopen u graag te helpen met uw nieuwe kantoor bouwen!

Werk met ons

Werk met ons

Ook een idee wat het realiseren waard is? Vraag een offerte aan