Duurzaam huis bouwen

Logo

Wilt een duurzaam huis laten bouwen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen en u niks kunt vinden? Bouwbedrijf Nobel kan dit perfect voor regelen! Een duurzame woning bouwen op een stuk grond. Een woning die precies voldoet aan al uw ecologische wensen en eisen.

Een huis met duurzame bouwmaterialen en moderne stijl en inrichting. Nobel is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in de luxere bouw. Of het nu de bouw is van een luxe rietgedekte villa, de restauratie van een woonboerderij of een duurzame woning, bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Wij willen zullen niet stoppen tot uw duurzame droomwoning af is!

Waarom een duurzaam huis bouwen?

Wilt u helpen de wereld mooier, beter en schoner te houden en tegelijkertijd geld besparen, dan kunt u nadenken over een duurzaam huis. Duurzaam wonen zorgt ervoor dat u uw ecologische voetafdruk verkleint en daarnaast bespaart op uw energierekening. Om ervoor te zorgen dat uw woning ook daadwerkelijk zo duurzaam mogelijk is, zult u rekening moeten houden met enkele factoren. Dit zijn enkele belangrijke factoren:

 • Het gebruik van duurzame materialen
 • De juiste duurzame isolatie
 • Uw woning op een duurzame manier laten bouwen
 • Het installeren van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen
 • Het gebruik van een warmtepomp of zonneboiler

Nobel heeft veel ervaring met het bouwen, verbouwen en restaureren van verschillende woningen, in verschillende stijlen. Tal van prestigieuze bouwwerken in de regio zijn daar het sprekende voorbeeld van. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en zijn daar zeer trots op! Wilt u inspiratie opdoen voor uw duurzame woning bekijk dan eens onze projecten!

Kosten van een duurzaam huis bouwen

De kosten van een duurzaam huis bouwen?

De specifieke kosten van een duurzaam huis zijn lastig op voorhand te bepalen, deze kunnen namelijk erg variëren. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Dit zijn een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden:

 • Het duurzame ontwerp van uw huis
 • Het soort huis (bouwstijl) dat u wilt laten bouwen
 • De woonoppervlakte, hoe groot moet uw duurzame huis worden
 • De duurzame materialen en energiebronnen
 • De prijs van het kavel, dit verschilt per locatie
 • Het aantal kamers in uw duurzame woning
 • De inrichting als de keuken, tuinaanleg en schilderwerkzaamheden en de materialen die daarvoor gebruikt worden

Wij werken met elk ontwerp

Een duurzame woning bouwen is een hele opgave. Bij nobel weten hoe lastig het is om een duurzaam huis te realiseren. Het ontwerp van een huis, wordt door een derde partij gedaan. Via Architectenweb kunt u in uw buurt gemakkelijk de juiste architect vinden. Ongeacht de architect, werken wij met elk ontwerp. Voor een duurzaam huis, zult u de juiste architect moeten kiezen, die verstand heeft van duurzaam ontwerpen.

Bij Nobel zijn wij gespecialiseerd in het waarmaken van een lastig project. Wij zullen het ontwerp van uw huis zo perfect mogelijk uitwerken. Schuw dan ook niet om samen met uw architect uw droomhuis zo gedetailleerd mogelijk uit te werken. Dan kunnen wij aan de slag met het ontwerp van uw woning. Zodat u binnen de kortste keren in een schitterend duurzaam huis kan wonen.

Een duurzaam huis bouwen met Bouwbedrijf Nobel

Bent u van plan te verbouwen en wilt u weten wat een duurzame woning inhoudt? Dan is dit een serieuze onderneming. Bouwbedrijf Nobel is uw ideale bouwbedrijf en partner in de proces. Wij hebben 40+ jaar ervaring in alle vormen van luxere bouw.

Uit het oogpunt van duurzaamheid en betrokkenheid betreft nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt heeft Bouwbedrijf Nobel zijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Eind 2012 zijn we ons gaan specialiseren in leveren en aanbrengen PV-installaties (zonnepanelen), onder de naam Nobel zon-energie!

Bij Nobel zullen wij uw wensen gedetailleerd in kaart brengen om zo tot het ideale plan te komen. Wij van Nobel bieden ervaring, professionele werknemers, gespecialiseerde bouwers en de hoogste kwaliteit! Wij kunnen elk duurzaam huis en elke droom verbouwing verwezenlijken!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw duurzame woning bekijk dan eens onze projecten! Wilt u een duurzaam huis bouwen en ons daarvoor inhuren, neem dan gerust contact met ons op! U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons maken! Wij hopen u graag te helpen met een duurzaam huis bouwen!

Werk met ons

Werk met ons

Ook een idee wat het realiseren waard is? Vraag een offerte aan