Moderne woning bouwen

Logo

Wilt u een mooie moderne woning bouwen, dan bent u bij Nobel aan het juiste adres! Bouwbedrijf Nobel kan dit perfect voor u regelen! Een moderne woning bouwen op een stuk grond. Een woning die precies voldoet aan al uw wensen en eisen.

Een huis met een moderne stijl en inrichting. Nobel is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in de luxere bouw. Of het nu de bouw is van een luxe rietgedekte villa, de restauratie van een woonboerderij of een moderne woning, bij ons staat kwaliteit altijd voorop.

Wij willen zullen niet stoppen tot uw moderne droomwoning af is!

Moderne woning bouwen, hoe gaan wij te werk?

Het design van uw woning wordt gedaan door een architect, met deze partij kunt u uw moderne woning tot in detail uitwerken. Zoekt u een architect in uw omgeving dan kunt u deze gemakkelijk vinden via Architectenweb. Deze zal uw helpen bij het ontwerpen van een modern huis, waarin al uw wensen naar voren komen.

Bij Nobel willen wij vervolgens graag met u in gesprek gaan. De persoonlijke aanpak vinden wij zeer belangrijk, op deze manier kunnen wij uw wensen en behoeften ideaal in kaart brengen. Wij krijgen uw design te zien en kunnen op deze manier zien of het allemaal mogelijk is en in welke prijscategorie uw woning zal vallen.

Nadat alles is goedgekeurd en er groen licht is, zal Nobel beginnen met de bouw van de woning op uw stuk grond. Met onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies wat wel en niet mogelijk is. Wij houden van een open communicatie en houden u bij elke stap op de hoogte, alleen zo kunnen wij samen uw perfecte moderne woning bouwen!

Nobel heeft veel ervaring met het bouwen, verbouwen en restaureren van verschillende woningen, in verschillende stijlen. Tal van prestigieuze bouwwerken in de regio zijn daar het sprekende voorbeeld van.

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en zijn daar zeer trots op! Wilt u inspiratie opdoen voor uw moderne woning bekijk dan eens onze projecten!

Wij werken met elk ontwerp voor elke woning

Een moderne woning bouwen is een hele opgave. Bij nobel weten hoe lastig het is om een modern huis te realiseren. Het ontwerp van een huis, wordt door een derde partij gedaan. Zoals al eerder aangegeven kunt via Architectenweb in uw buurt gemakkelijk de juiste architect vinden.

Ongeacht de architect, werken wij met elk ontwerp. Bij Nobel zijn wij gespecialiseerd in het waarmaken van een modern en lastig project. Wij zullen het ontwerp van uw huis zo perfect mogelijk uitwerken. Schuw dan ook niet om samen met uw architect uw droomhuis zo gedetailleerd mogelijk uit te werken.

Dan kunnen wij aan de slag met het ontwerp van uw huis. Zodat u binnen de kortste keren in een schitterend modern huis kan wonen. Wij raden u wel aan voor een architect te kiezen, die samen met u een modern huis kan ontwerpen. In de stijl die u voor ogen heeft.

Een modern huis van Bouwbedrijf Nobel

Bent u van plan te verbouwen? Dan is dit een serieuze onderneming. Bouwbedrijf Nobel is uw ideale bouwbedrijf en partner in de proces. Wij hebben 40+ jaar ervaring in alle vormen van luxere bouw.

Uit het oogpunt van duurzaamheid en betrokkenheid betreft nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt heeft Bouwbedrijf Nobel zijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Eind 2012 zijn we ons gaan specialiseren in leveren en aanbrengen PV-installaties (zonnepanelen), onder de naam Nobel zon-energie!

Bij Nobel zullen wij uw wensen gedetailleerd in kaart brengen om zo tot het ideale plan te komen. Wij van Nobel bieden ervaring, professionele werknemers, gespecialiseerde bouwers en de hoogste kwaliteit! Wij kunnen elk duurzaam huis en elke droom verbouwing verwezenlijken!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw kantoor, bekijk dan eens onze projecten! Wilt u uw woning verduurzamen of een duurzame woning laten bouwen door ons, neem dan gerust contact met ons op! Wij hopen u graag te helpen met uw moderne woning bouwen!

Werk met ons

Werk met ons

Ook een idee wat het realiseren waard is? Vraag een offerte aan