Vrijstaand huis bouwen

Logo

Wilt u verhuizen of een huis kopen, maar u kunt niks vinden? Dan kunnen wij voor u een vrijstaand huis bouwen! Bouwbedrijf Nobel kan dit perfect voor u regelen! Een vrijstaand huis bouwen op een mooi stuk grond. Een woning die precies voldoet aan al uw wensen en eisen.

Een huis met een moderne stijl en inrichting. Nobel is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in de luxere woningbouw. Of het nu de bouw is van een luxe rietgedekte woning, de restauratie van een woonboerderij of een vrijstaand huis, bij ons staat kwaliteit altijd voorop.

Waarom een vrijstaand huis bouwen?

Een vrijstaand huis neemt heel wat voordelen met zich mee, want bij een vrijstaande woning heeft u veel vrijheid bij het ontwerpen van de woning. Er is veel mogelijk in de afwerking en het design van de buitenkant van uw huis.

Vanwege de vele mogelijkheden met betrekking tot design, afwerking, architectuur en bouwstijl, kunnen de kosten van een vrijstaand huis erg oplopen.

De vrijstaande woning kunt u zo duur maken als u zelf wilt, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de afstemming met de bebouwing in de omgeving. U zult zelf verstandig binnen uw budget moeten werken.

Een vrijstaande woning staat los van andere huizen en wordt vaak omgeven door een tuin. Als u een vrijstaand huis zelf laat ontwerpen en bouwen, dan heeft u alle vrijheid om u perfecte droomhuis en tuin te realiseren. De voordelen van een vrijstaande woning op een rij:

 • Uw kunt uw eigen unieke ontwerp maken, met veel vrijheid
 • Een vrijstaand huis geeft meer privacy
 • U zult minder last hebben van geluidsoverlast en u zult uw buren minder overlast kunnen bezorgen
 • De ruimte om uw vrijstaande woning kan ook benut worden
 • Er is meer ruimte om uw woning uit te breiden, denk aan een aanbouw
Waarom een vrijstaand huis bouwen?

De kosten van een vrijstaand huis

Een van de meest gestelde vragen is: “Hoeveel kost een vrijstaande woning?”. Dit varieert sterk, dit komt omdat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Dit zijn een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden:

 • Het ontwerp van uw huis
 • Het soort huis (bouwstijl) dat u wilt laten bouwen
 • De woonoppervlakte, hoe groot moet uw huis worden
 • De prijs van het kavel, dit verschilt per locatie
 • Het aantal kamers in uw vrijstaande woning
 • De inrichting als de keuken, tuinaanleg en schilderwerkzaamheden en de materialen die daarvoor gebruikt worden

Wij werken met elk ontwerp

Een vrijstaande woning bouwen is een hele opgave. Bij nobel weten hoe lastig het is om een vrijstaand huis te realiseren. Het ontwerp van een huis, wordt door een derde partij gedaan. Via Architectenweb kunt u in uw buurt gemakkelijk de juiste architect vinden.

Ongeacht de architect, werken wij met elk ontwerp. Bij Nobel zijn wij gespecialiseerd in het waarmaken van een lastig project. Wij zullen het ontwerp van uw huis zo perfect mogelijk uitwerken. Schuw dan ook niet om samen met uw architect uw droomhuis zo gedetailleerd mogelijk uit te werken.

Dan kunnen wij aan de slag met het ontwerp van uw woning. Zodat u binnen de kortste keren in een schitterend vrijstaand huis kan wonen.

Wij werken met elk ontwerp

Een vrijstaand huis bouwen met Bouwbedrijf Nobel

Bent u van plan een vrijstaand huis te laten bouwen, dan kunt u duurzame bouwmaterialen gebruiken! Bouwbedrijf Nobel is uw ideale bouwbedrijf en partner in de proces. Wij hebben 40+ jaar ervaring in alle vormen van luxere bouw.

Uit het oogpunt van duurzaamheid en betrokkenheid betreft nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt heeft Bouwbedrijf Nobel zijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Eind 2012 zijn we ons gaan specialiseren in leveren en aanbrengen PV-installaties (zonnepanelen), onder de naam Nobel zon-energie!

Bij Nobel zullen wij uw wensen gedetailleerd in kaart brengen om zo tot het ideale plan te komen. Wij van Nobel bieden ervaring, professionele werknemers, gespecialiseerde bouwers en de hoogste kwaliteit! Wij kunnen elke duurzame villa en elke droom verbouwing verwezenlijken!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw duurzame woning bekijk dan eens onze projecten! Wilt u een villa laten bouwen en ons daarvoor inhuren, neem dan gerust contact met ons op! U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons maken! Wij hopen u graag te helpen met een vrijstaand huis bouwen!

Werk met ons

Werk met ons

Ook een idee wat het realiseren waard is? Vraag een offerte aan