Kantoor verbouwen

Logo

Wilt u uw kantoor verbouwen, uw bedrijfsruimte anders inrichten of uitbreiden? Heeft uw bedrijf meer ruimte nodig, extra kamers of wilt u verduurzamen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Nobel aan het juiste adres! Wij realiseren al uw verbouwwensen, van klein tot groot, van eenvoudig tot uiterst complex.

Bij ons kunt u met elke wens terecht en ons streven is om uw droomkantoor te verwezenlijken. Wij zullen u bijstaan vanaf het begin tot eind. Het resultaat is een kantoorgebouw dat geheel is afgestemd op uw wensen en de groeipotentie van uw bedrijf. Zodat u uw werk voort kunt zetten in uw ideale kantoor, bedrijfspand of loods

Kosten van een kantoor verbouwen

Hoe hoog de bouwkosten zullen worden is op voorhand niet te zeggen. Dit zal afhangen van verschillende aspecten. Hoe groot de kantoor verbouwing is, wat zijn de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Hoe duurzaam moet uw kantoor worden en welk energielabel moet het krijgen? Bespaart u liever op de kosten van uw kantoor of wilt kosten nog moeite besparen? 

Kantoor verbouwen en verduurzamen

Het verduurzamen van kantoren of bedrijfspanden begint steeds belangrijker te worden. De functie van de kantooromgeving is aan het veranderen. Een duurzame en gezonde kantoorinrichting hoort bij de toekomst. Als u uw kantoor of bedrijfspand wilt verbouwen, dan zult u ook moeten verduurzamen.

Met ingang van 2023 moeten kantoorgebouwen over een groen energielabel (Label C of beter) beschikken. Dankzij onze ervaring op het gebied van isoleren, duurzame bouwmaterialen en onze tak in zonnepanelen, zijn wij snel in staat ook u te adviseren op het verduurzamen van uw kantoor.

Bouwbedrijf Nobel helpt ook graag uw organisatie bij het realiseren van een verduurzaming van uw kantoorpand. Dat doen we uiteraard in nauwe samenwerking met u. 

Kantoor verbouwen en verduurzamen

Onze projecten

Natuurlijk heeft u al een idee wat u mooi vindt en van welke stijl bij u past. Maar wij raden altijd aan om rond te kijken bij verschillende bestaande architecten en bedrijfspanden. Bekijk verschillende kantoren, dit is namelijk de beste manier om inspiratie op te doen voor het design van uw kantoor.

U kunt met al uw wensen bij ons terecht en dan gaan wij samen kijken wat er mogelijk is. Nobel heeft veel ervaring met het bouwen, verbouwen en restaureren van verschillende kantoren, in verschillende stijlen. Tal van prestigieuze bouwwerken in de regio zijn daar het sprekende voorbeeld van.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte na verbouwing weer helemaal aansluit bij de wensen en eisen die uw organisatie hierin stelt. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en zijn daar zeer trots op! Bekijk eens onze projecten om onze eerdere bouwprojecten te ontdekken en te zien wat mogelijk is voor uw toekomstige kantoorgebouw.

Kantoor laten verbouwen door Bouwbedrijf Nobel

Bent u van plan te verbouwen of wilt u een nieuw kantoor laten bouwen? Dan is dit een serieuze onderneming. Bouwbedrijf Nobel is uw ideale bouwbedrijf en partner in de proces. Wij hebben 40+ jaar ervaring in alle vormen van luxere bouw.

Uit het oogpunt van duurzaamheid en betrokkenheid betreft nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt heeft Bouwbedrijf Nobel zijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Eind 2012 zijn we ons gaan specialiseren in leveren en aanbrengen PV-installaties (zonnepanelen), onder de naam Nobel zon-energie!

Bij Nobel zullen wij uw wensen gedetailleerd in kaart brengen om zo tot het ideale plan te komen. Wij van Nobel bieden ervaring, professionele werknemers, gespecialiseerde bouwers en de hoogste kwaliteit! Wij kunnen elk duurzaam huis en elke droom verbouwing verwezenlijken!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw kantoor, bekijk dan eens onze projecten! Wilt u uw kantoor verduurzamen of een duurzaam kantoor laten bouwen door ons, neem dan gerust contact met ons op! Wij hopen u graag te helpen met uw kantoor verbouwen!

Werk met ons

Werk met ons

Ook een idee wat het realiseren waard is? Vraag een offerte aan