Bouwbedrijf Utrecht

Logo

Zoekt u een bouwbedrijf in Utrecht, dan bent u bij Nobel aan het juiste adres! Bouwbedrijf Nobel is een aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de luxere bouw. Of het nu de bouw is van een luxe rietgedekte villa, de restauratie van een woonboerderij of een bedrijfspand, bij Nobel staat kwaliteit altijd voorop.

Daarnaast is Nobel ook partner voor kleinere werkzaamheden zoals verbouwingen, aanbouwen, dakopbouwen c.q. dakkapellen en onderhoud aan woningen, bedrijfspanden en gemeente instellingen.

Aannemersbedrijf Utrecht

Bij Nobel zijn wij trots op ons werk als aannemer in de bouw. Wij nemen elk project aan groot of klein en nemen de klus uiterst serieus. De bouwprojecten die wij hebben uitgevoerd in Utrecht zijn van hoge kwaliteit. Als aannemer denken wij in nieuwe en duurzame mogelijkheden.

Of dat nou is voor de bouw van een huis, een aanbouw, nieuwbouw of andere bouwprojecten in de regio Utrecht. Op deze manier leveren wij precies wat er van ons gevraagd wordt. Wij willen als aannemer de droom van de klant realiseren.

Bouwbedrijf Utrecht: Nobel bv

Bent u van plan te verbouwen of wilt u een nieuwe moderne woning bouwen? Dan is dit een serieuze onderneming. Bouwbedrijf Nobel is uw ideale bouwbedrijf en partner in de proces. Wij hebben 40+ jaar ervaring in alle vormen van luxere bouw.

Uit het oogpunt van duurzaamheid en betrokkenheid betreft nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt heeft Bouwbedrijf Nobel zijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Eind 2012 zijn we ons gaan specialiseren in leveren en aanbrengen PV-installaties (zonnepanelen), onder de naam Nobel zon-energie!

Bij Nobel zullen wij uw wensen gedetailleerd in kaart brengen om zo tot het ideale plan te komen. Wij van Nobel bieden ervaring, professionele werknemers, gespecialiseerde bouwers en de hoogste kwaliteit! Wij kunnen elk duurzame huis en elke droom verbouwing verwezenlijken!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe woning, bekijk dan eens onze projecten! Wilt u uw woning verduurzamen of een nieuw kantoor laten bouwen door ons, neem dan gerust contact met ons op! Wij hopen u graag te helpen met het bouwen van uw droomhuis. Wij zijn uw bouwbedrijf in Utrecht!

Werk met ons

Werk met ons

Ook een idee wat het realiseren waard is? Vraag een offerte aan